Понякога една жена може да бъде много по-съблазнителна в костюм, отколкото

...
Понякога една жена може да бъде много по-съблазнителна в костюм, отколкото
Коментари Харесай

7 костюма, в които си заслужава да инвестирате за новия сезон

Понякога една жена може да бъде доста по-съблазнителна в костюм, в сравнение с с рокля. Може би тъй като костюмът с панталон постоянно е бил знак на убеденост и независимост на работещите девойки. Но той навлиза в дамския дрешник едвам през 30-те годините на предишния век, което за мнозина било скандално. Това обаче не стопира да демонстрира женствеността си точно със смокинг и бяла риза.

По-късно статусът на смокинга в дамския дрешник е вкоренен изцяло от през 60-те години и дамите от ден на ден се припознават в него. Показват ни го и мощните девойки в киното - Саманта Джоунс (Ким Катрал) в „ Секс и градът “, Миранда Прийстли (Мерил Стрийп) в „ Дяволът носи Прада “, Вивиан Уорд (Джулия Робъртс) в „ Хубава жена “, Тес Макгил (Мелани Грифит) в „ Работещо момиче “.
               

Към днешната дата се усещаме толкоз добре в по този начин наречените slouchy, че бихме вложили в тях и тази есен. Може и панталонът, и сакото да са oversize, а може да има и композиция, в която единствено блейзърът е по-обемен, а панталонът е тънък или противоположното. Продължават да бъдат настоящи и по-късите сака с дължина към талията, които пък са подобаващи за долна част с висока талия.
               

Колкото до цветовете, офис дрескодът допуска неутрални и типичен тонове като черно, кафяво, бежово или сиво. Въпреки че и цветните костюми (особено в по-пастелните нюанси) не престават да бъдат настоящи и някои от тях също могат да се приспособяват за работната среда. Извън нея обаче могат да бъдат съвършения празненство тоалет в композиция с високи токчета (особено ярки), бюстие вместо тишърт и повече бижута (на ви чакат страхотни находки). Защото както казахме първоначално – костюмът може да бъде не по-малко мекушав тоалет от роклята.
               

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР